Simpozion dedicat Zilei Femeii

Centrul de Formare şi Dezvoltare Profesională pentru Femei, Muzeul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” şi Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi organizează vineri, 8 martie 2013, ora 9.00la Muzeul Universităţii (în sala de la mansardă), simpozionul cu tema ,,Gen şi egalitate de şanse”, ediţia a III-a.

Evenimentul este organizat cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii şi se înscrie în cadru evenimentelor de promovare a proiectului„Reconstrucţia statutului femeii: de la discriminare la dezvoltare profesională şi egalitate de şanse", cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Sunt invitate să participe toate persoanele interesate de problematica genului, a egalităţii de şanse, de specificul experienţelor trăite de femei şi bărbaţi în viaţa de familie sau în cea profesională.

Persoană  de contact:

Prof. univ. dr. Maria Nicoleta TURLIUC
Manager proiect
e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza