Masa rotundă ,,Promovarea principiilor egalităţii de şanse şi a incluziunii sociale"

 

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași organizează vineri, 25 octombrie 2013, ora. 10.00 în Sala Senat, Corpul A al Universității masa rotundă cu tema ”Promovarea principiilor egalităţii de şanse şi a incluziunii sociale”.

La eveniment sunt invitați să participe experți și operatori mass-media, personal și manageri ai autorităților publice locale din Regiunea de Nord-Est a României, precum și orice alte persoane interesate, în special femei, de a dezbate pe marginea temei centrale a întâlnirii.

Evenimentul se numără printre activitățile derulate în contextul proiectului „Reconstrucţia statutului femeii: de la discriminare la dezvoltare profesională şi egalitate de şanse” (ID 50679), coordonat de Universitatea ”Alexandra Ioan Cuza” din Iași, în parteneriat cu Universitatea Babeş Bolyai din Cluj Napoca, Universitatea de Vest Timișoara, Direcţia de Asistenţă Socială Comunitară Timişoara, Direcţia de asistenţă socială şi medicală Cluj Napoca și Direcţia de Asistenţă Comunitară Iaşi.

Proiectul, cofinanțat din Fondul Social European, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 are ca obiectiv general prevenirea discriminarii pe criterii de gen pe piaţa muncii în scopul asigurării accesului egal la ocupare şi dezvoltare profesională a femeilor şi al promovării principiilor incluziunii sociale şi ale egalităţii de şanse în zonele Nord-Est, Nord-Vest şi Vest ale ţării.

Beneficiarii direcți vor fi vectorii schimbării în domeniul promovării principiilor egalității de șanse și incluziunii sociale.

Detalii suplimentare pot fi găsite pe www.rsf.uaic.ro. Persoanele interesate să participe sunt rugate să confirme prezența la Oana Dănilă ( Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , 0736 144 888).