Sustenabilitate

În perioada de sustenabilitate (2 decembrie 2013 - 30 noimbrie 2016) a proiectului „Reconstrucţia statutului femeii: de la discriminare la dezvoltare profesională şi egalitate de şanse" (ID 50679), cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane POSDRU 2007 – 2013, Centrul de Formare Profesională și Dezvoltare Personală pentru Femei desfășoară activități pe trei direcţii majore:

1.      Dezvoltare personală şi profesională – ofertă adresată publicului larg
Centrul este autorizat ANC să desfăşoare următoarele tipuri de cursuri:

Participanții primesc la absolvirea cursurilor certificate emise de Autoritatea Naţională de Calificări (ANC, fostul CNFPA).

Înscrierile se fac continuu pe adresa:  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Oricare dintre cursurile afișate poate debuta efectiv atunci când se întrunesc un minim de 14 participanți. Persoanele înscrise în lista de așteptare sunt contactate înainte de a începe pentru reconfirmarea intenției de a participa.

2.      Acţiuni şi programe « Family friendly »

Programe de formare / consiliere în vederea definirii celor mai bune strategii de îmbinare armonioasă a vieții profesionale cu cea de familie. Serviciile sunt oferite în regim gratuit exclusiv angajaţilor instituţiei.

Persoanele interesate sunt rugate să ia legătura cu Asis. Univ.dr.  Oana Dănilă: 0744-400950,   Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

3.      Acțiuni menite să asigure continuitatea campaniei privind combaterea efectelor negative ale stereotipurilor de gen:

-          Publicarea volumului Gen și diferențe de gen în studii empirice, Iași, Editura Institutul European, 2014 (coord. Maria Nicoleta Turliuc).

-          Simpozionul Gen și egalitate de șanse, Edițiile IV, V, VI.

-          Workshopuri pe tema Egalității de gen la Iași, Timișoara și Cluj - Napoca.

Mențiune : Programele de formare şi dezvoltare profesională sunt realizate de specialişti - lectori/ conferențiari doctori din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași și se desfășoară în sediul Centrului de .

 

Atentie! Persoanele care au beneficiat deja de un curs in cadrul proiectul „Reconstrucţia statutului femeii: de la discriminare la dezvoltare profesională şi egalitate de şanse" (ID 50679) pot solicita acum inscriere la alte cursuri. 

 

Componenţa dosarului de înscriere la cursuri

1. certificatul de naștere, original și copie
2. buletin sau carte de identitate, original și copie
3. certificatul de căsătorie (daca este cazul), original și copie
4. diplomă de bacalaureat sau de licență, original și copie
5. cerere de înscriere la curs 
6. cerere în vederea susținerii examenului (se completează la finalul cursului).

7. dovada achitării cursului. 

 Menţionam că alcătuirea grupelor se va face ținând seama de ordinea înscrierilor.

 

Locația de preluare a dosarelor

În vederea înscrierii vă rugăm să contactați inițial telefonic sau via email pe Oana Danila ( Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza  sau  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ; telefon - 0744 400 950, zilnic 10.00 - 17.00). Ulterior se va stabili de comun acord preluarea dosarului la:

Centru de Formare și Dezvoltare Profesională pentru Femei, Str. Titu Maiorescu, nr. 12, lângă Muzeul Universității ,,Alexandru Ioan Cuza".