Workshop "Gen şi egalitate de şanse - încotro?"

 

Centrul de Formare şi Dezvoltare Profesională pentru Femei, Muzeul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” şi Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi organizează joi, 23 octombrie 2014, ora 09.00, la Muzeul Universităţii (în sala de la mansardă), workshopul cu tema ,,Gen şi egalitate de şanse- încotro?”.

Workshopul este organizat în perioada de sustenabilitate a proiectului „Reconstrucţia statutului femeii: de la discriminare la dezvoltare profesională şi egalitate de şanse", cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Evenimentul marcheaza 3 ani de la lansarea Centrului de Formare şi Dezvoltare Profesională pentru Femei în cadrul căruia:

- peste 1000 de femei au beneficiat de un curs gratuit, specializarile formator, animator socio-educativ, competențe sociale și civice, competențe antreprenoriale și competența de a învăța;

- peste 80 de femei, 100 operatori si experți mass- media și 140 de reprezentanți ai autorităților publice locale au beneficiat de cursuri de diminuare a efectelor negative a stereotipurilor de gen.

 

Sunt invitate să participe toate persoanele interesate de problematica genului, a egalităţii de şanse, de specificul experienţelor trăite de femei şi bărbaţi în relațiile sociale, în viaţa de familie sau în cea profesională.

Pentru detalii, vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail a Oanei Danila: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza