Simpozionul Gen și egalitate de șanse, ediția a V-a

Centrul de Formare şi Dezvoltare Profesională pentru Femei, Centrul de dezvoltare personală și profesională, Muzeul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” şi Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi organizează vineri, 6 martie 2015, ora 10.00, la Muzeul Universităţii (în sala de la mansardă), simpozionul cu tema ,,Gen şi egalitate de şanse”, ediţia a V-a.

Evenimentul aflat la a cincea ediție a intrat în tradiția universitară și academică ieșeană. Simpozionul este organizat în perioada de sustenabilitate a proiectului „Reconstrucţia statutului femeii: de la discriminare la dezvoltare profesională şi egalitate de şanse", cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Sunt invitate să participe toate persoanele interesate de problematica genului, a evoluției statutului femeii în societate, a psihologiei diferențiale a sexelor, de specificul experienţelor trăite de femei şi bărbaţi în relațiile sociale, în viaţa de familie sau în cea profesională.

Vă rugăm să ne trimiteți titlul studiului Dvs., pâna la data de 23 februarie 2015, pe adresa de e-mail a Oanei Danila: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza